Reiki kids: terug in contact met hun eigen kern

Gevoelige kinderen absorberen vaak de spanningen en stress van de ouders en ook het gevoel om het goed te moeten doen op school legt vaak een druk op hun schouders. De energie van Reiki neemt deze druk weg. Reiki brengt kinderen terug in contact met hun eigen kern en dit zorgt voor een stuk ontspanning. Ze ervaren warmte, kracht en vreugde in de plaats.

Over het algemeen zitten kinderen/jongeren door Reiki veel lekkerder in hun vel en kunnen ze veel gemakkelijker met (onverwachte of moeilijke) situaties omgaan. Door Reiki kunnen angsten naar de achtergrond gaan of zelfs verdwijnen; hierdoor kan het kind/de jongere meer zelfvertrouwen krijgen. Ze komen positiever in het leven te staan. Ook kinderen die op het eerste gezicht geen problemen hebben, genieten ervan.

Kinderen kunnen goed behandeld worden met Reiki. Hun geest is nog open voor de mogelijkheid dat iemand hen beter kan maken door het geven van energie. Ze nemen de energie ook heel gemakkelijk op, omdat hun energiekanalen nog niet zo “vervuild” zijn als bij volwassenen.

Reiki bevordert de concentratie. Het brengt rust en helderheid terug in hun hoofd o.a. toepasbaar voor examens,… Reikibehandelingen bieden geen vervanging van een doktersbezoek. Reiki biedt wel een waardevolle aanvulling.

 

Duur

Prijs

Reiki voor kinderen/jongeren (tot 18 jaar) 30 min. € 25,00